Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák

Rational

A Rational A.G. a viilág piacvezető kombisütő gyártója és a termékkategőria feltalálója!

50 éve az a küldetésünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb eszközt nyújtsuk a főzéshez. 1973-ban mindössze 18 alkalmazottal indultunk, és sikerünket a közös cél iránti rendíthetetlen elkötelezettségünkre építettük, hogy folyamatosan értéket teremtsünk ügyfeleink számára.

Vállalatunk azonban soha nem elégedett meg azzal, hogy csak gépgyártó legyen. Innovatív megoldások szolgáltatójaként tekintünk magunkra. Mindenekelőtt az ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritásunk. Ez a vízió tette a RATIONAL-t globális piac- és technológiai vezetővé. Így világszerte naponta 140 millió ételt készítenek a RATIONAL készülékekben.

Több mint 1.200.000 RATIONAL készülékkel a piacon főzőrendszereink világszerte a professzionális konyhák alapfelszereltségévé váltak. A Kantar TNS 2018-as tanulmánya szerint az érintett német, brit és amerikai piacokon a vásárlóink 98%-a megerősíti, hogy jó úton járunk: ajánlanának minket.

A RATIONAL-egységeket két helyen gyártják: Landsberg am Lechben, Németországban, a kombi-gőzpárolók otthonában, és a franciaországi Wittenheimben, ahol az iVario-t fejlesztik és gyártják.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink kiváló minőségű és tökéletesen működő készüléket kapjanak, négy különböző alkalmazott ellenőriz minden egyes RATIONAL készüléket, mielőtt azt elküldik a vevőnek. A vállalat valamennyi műszaki osztálya rendszeresen összehangolja tevékenységét, hogy termékeink minőségét fenntartsák és javítsák.

Rendezés: